Dokumenteret: Elon Musk: Tweetet “Dear Twitter Advertisers” fra Elon Musk

Her dokumenterer vi det tweet, som Elon Musk offentliggjorde efter at have overtaget twitter. Selv om det primært er rettet mod annoncører, giver det et interessant indblik i, hvad Elon har planer om at gøre med platformen.

Jeg ønskede at nå ud personligt for at dele min motivation for at overtage Twitter.

Der har været mange spekulationer om, hvorfor jeg købte Twitter, og hvad jeg mener om reklamer.

Det meste af det har været forkert.

Grunden til, at jeg købte Twitter, er, at det er vigtigt for civilisationens fremtid at have en fælles digital byplads, hvor en bred vifte af overbevisninger kan debatteres på en sund måde uden at ty til vold. Der er i øjeblikket stor fare for, at de sociale medier vil splittes op i ekkokamre på den yderste højrefløj og den yderste venstrefløj, som skaber mere had og splitter vores samfund.

I den ubarmhjertige jagt på kliks har mange af de traditionelle medier givet næring til og imødekommet disse polariserede ekstremer, da de mener, at det er det, der giver penge, men derved går muligheden for dialog tabt.

Det er derfor, jeg købte Twitter. Jeg gjorde det ikke, fordi det ville være let. Jeg gjorde det ikke for at tjene flere penge. Jeg gjorde det for at forsøge at hjælpe menneskeheden, som jeg elsker. Og jeg gør det med ydmyghed, idet jeg erkender, at fiasko i forfølgelsen af dette mål, på trods af vores bedste indsats, er en meget reel mulighed.

Når det er sagt, kan Twitter naturligvis ikke blive et helvedeslandskab, hvor alt kan siges med ukonsekvenser! Ud over at overholde landets love skal vores platform være varm og indbydende for alle, hvor du kan vælge den ønskede oplevelse efter dine præferencer, ligesom du f.eks. kan vælge at se film eller spille videospil, der spænder fra alle aldre til modenhed.

Jeg tror også meget på, at reklame, når det er gjort rigtigt, kan glæde, underholde og informere dig. Den kan vise dig en tjeneste eller et produkt eller en medicinsk behandling, som du ikke vidste eksisterede, men som er den rette for dig. For at dette kan være sandt, er det vigtigt at vise Twitter-brugere reklamer, der er så relevante som muligt for deres behov. Annoncer med lav relevans er spam, men annoncer med høj relevans er faktisk indhold!

Grundlæggende stræber Twitter efter at være den mest respekterede reklameplatform i verden, der styrker dit brand og udvikler din virksomhed. Jeg vil gerne takke alle, der har samarbejdet med os. Lad os bygge noget ekstraordinært sammen.


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *