Τεκμηριωμένη: από τον Elon Musk

Εδώ τεκμηριώνουμε το tweet που δημοσίευσε ο Elon Musk μετά την ανάληψη του twitter. Αν και απευθύνεται κυρίως στους διαφημιστές, παρέχει ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το τι σχεδιάζει να κάνει ο Elon με την πλατφόρμα.

Ήθελα να επικοινωνήσω προσωπικά για να μοιραστώ τα κίνητρά μου για την εξαγορά του Twitter.

Υπήρξαν πολλές εικασίες σχετικά με το Γιατί αγόρασα το Twitter και τι σκέφτομαι για τη διαφήμιση.

Οι περισσότερες από αυτές ήταν λανθασμένες.

Ο λόγος που απέκτησα το Twitter είναι επειδή είναι σημαντικό για το μέλλον του πολιτισμού να υπάρχει μια κοινή ψηφιακή πλατεία της πόλης, όπου ένα ευρύ φάσμα πεποιθήσεων μπορεί να συζητηθεί με υγιή τρόπο, χωρίς να καταφεύγει στη βία. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μεγάλος κίνδυνος τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να διασπαστούν σε ακροδεξιούς και ακροαριστερούς ηχοθαλάμους που θα δημιουργήσουν περισσότερο μίσος και θα διχάσουν την κοινωνία μας.

Στο αμείλικτο κυνήγι των κλικ, πολλά από τα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης έχουν τροφοδοτήσει και εξυπηρετήσει αυτά τα πολωμένα άκρα, καθώς πιστεύουν ότι αυτό είναι που φέρνει τα χρήματα, αλλά, με αυτόν τον τρόπο, η ευκαιρία για διάλογο χάνεται.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αγόρασα το Twitter. Δεν το έκανα επειδή θα ήταν εύκολο. Δεν το έκανα για να βγάλω περισσότερα χρήματα. Το έκανα για να προσπαθήσω να βοηθήσω την ανθρωπότητα, την οποία αγαπώ. Και το κάνω με ταπεινότητα, αναγνωρίζοντας ότι η αποτυχία στην επιδίωξη αυτού του στόχου, παρά τις προσπάθειές μας, είναι μια πολύ πραγματική πιθανότητα.

Τούτου λεχθέντος, το Twitter προφανώς δεν μπορεί να γίνει ένα κολαστήριο ελεύθερης πρόσβασης, όπου μπορεί να ειπωθεί οτιδήποτε με ουδείς συνέπειες! Εκτός από την τήρηση των νόμων της χώρας, η πλατφόρμα μας πρέπει να είναι ζεστή και φιλόξενη για όλους, όπου μπορείτε να επιλέξετε την επιθυμητή εμπειρία ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, όπως ακριβώς μπορείτε να επιλέξετε, για παράδειγμα, να δείτε ταινίες ή να παίξετε βιντεοπαιχνίδια που κυμαίνονται από όλες τις ηλικίες έως και ώριμες.

Πιστεύω επίσης πολύ ότι η διαφήμιση, όταν γίνεται σωστά, μπορεί να σας ευχαριστήσει, να σας διασκεδάσει και να σας ενημερώσει- μπορεί να σας δείξει μια υπηρεσία ή ένα προϊόν ή μια ιατρική θεραπεία που δεν γνωρίζατε ποτέ ότι υπάρχει, αλλά είναι κατάλληλη για εσάς. Για να ισχύει αυτό, είναι σημαντικό να δείχνουμε στους χρήστες του Twitter διαφημίσεις που να είναι όσο το δυνατόν πιο σχετικές με τις ανάγκες τους. Οι διαφημίσεις χαμηλής συνάφειας είναι spam, αλλά οι πολύ σχετικές διαφημίσεις είναι στην πραγματικότητα περιεχόμενο!

Βασικά, το Twitter φιλοδοξεί να είναι η πιο σεβαστή διαφημιστική πλατφόρμα στον κόσμο που ενισχύει το εμπορικό σας σήμα και αναπτύσσει την επιχείρησή σας. Σε όλους όσοι συνεργάστηκαν μαζί μας, σας ευχαριστώ. Ας οικοδομήσουμε μαζί κάτι εξαιρετικό.

 


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *