Dokumentoitu: Elon Muskin twiitti “Dear Twitter Advertisers”.

Tässä dokumentoimme twiitin, jonka Elon Musk julkaisi Twitterin valtauksen jälkeen. Vaikka se on suunnattu ensisijaisesti mainostajille, se tarjoaa mielenkiintoisia näkemyksiä siitä, mitä Elon aikoo tehdä alustalla.

Halusin tavoittaa henkilökohtaisesti kertoakseni motivaationi Twitterin hankkimiseen.

On spekuloitu paljon siitä, miksi ostin Twitterin ja mitä mieltä olen mainonnasta.

Suurin osa niistä on ollut vääriä.

Ostin Twitterin siksi, että sivilisaation tulevaisuuden kannalta on tärkeää, että meillä on yhteinen digitaalinen aukio, jossa monenlaisista näkemyksistä voidaan keskustella terveellä tavalla turvautumatta väkivaltaan. Tällä hetkellä on suuri vaara, että sosiaalinen media hajoaa äärioikeistolaisiksi ja äärivasemmistolaisiksi kaikukammioiksi, jotka synnyttävät lisää vihaa ja jakavat yhteiskuntaamme.

Perinteiset tiedotusvälineet ovat väsymättömässä klikkausten tavoittelussaan ruokkineet ja palvelleet näitä polarisoituneita ääripäitä, koska ne uskovat, että se tuo rahaa, mutta näin tehdessään vuoropuhelun mahdollisuus on menetetty.

Siksi ostin Twitterin. En tehnyt sitä siksi, että se olisi helppoa. En tehnyt sitä ansaitakseni enemmän rahaa. Tein sen yrittääkseni auttaa ihmiskuntaa, jota rakastan. Teen sen nöyränä ja tunnustan, että epäonnistuminen tämän tavoitteen saavuttamisessa on parhaista yrityksistämme huolimatta hyvin todellinen mahdollisuus.

Tästä huolimatta Twitteristä ei tietenkään voi tulla vapaata riistaa, jossa voi sanoa mitä tahansa ilman seurauksia! Sen lisäksi, että meidän on noudatettava maan lakeja, alustamme on oltava lämminhenkinen ja tervetulleeksi toivottava kaikille, ja siellä voi valita haluamansa kokemuksen mieltymystensä mukaan, aivan kuten voi valita esimerkiksi elokuvien katselun tai videopelien pelaamisen kaikenikäisistä aikuisiin.

Uskon myös vahvasti siihen, että oikein tehtynä mainonta voi ilahduttaa, viihdyttää ja antaa tietoa; se voi näyttää sinulle palvelun, tuotteen tai lääketieteellisen hoidon, jonka olemassaolosta et tiennytkään, mutta joka sopii juuri sinulle. Jotta tämä olisi totta, on tärkeää näyttää Twitterin käyttäjille mainontaa, joka vastaa mahdollisimman hyvin heidän tarpeitaan. Vähäisen relevantit mainokset ovat roskapostia, mutta erittäin relevantit mainokset ovat itse asiassa sisältöä!

Twitter pyrkii pohjimmiltaan olemaan maailman arvostetuin mainosalusta, joka vahvistaa brändiäsi ja kasvattaa yritystäsi. Kiitän kaikkia, jotka ovat tehneet yhteistyötä kanssamme. Rakennetaan yhdessä jotain ihmeellistä.


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *